Održano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih prepreka | Foto: OSRH/ GOMBR

Održano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih prepreka

Prvo mjesto osvojio je skupnik Marijo Jelić iz Vojno-obavještajne satnije

U vojarni 3. gardijske brigade „Kune“ u Đakovu u organizaciji Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. godine održano je 1. prvenstvo u savladavanju poligona pješačkih prepreka na kojem se natjecalo ukupno 20 pripadnika. Navedeno vojno sportsko natjecanje održano je u sklopu “Tjedna Hrvatske vojske” kojim se svečano obilježava 30 godina Hrvatske vojske.

Tom prigodom pripadnici su pokazali vrlo dobru tjelesnu kondiciju i osposobljenost za savladavanje različitih vrsta prepreka odnosno izazova na koje mogu naići prilikom obavljanja svojih zadaća, a prvo mjesto osvojio je skupnik Marijo Jelić iz Vojno-obavještajne satnije.

Voditelj natjecanja, časnik za kineziologiju satnik Pero Veočić je istaknuo kako su pješačke prepreke vrlo korisno sredstvo za razvoj i održavanje kondicijskih sposobnosti odnosno tjelesne spremnosti.

Održano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih preprekaOdržano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih preprekaOdržano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih preprekaOdržano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih preprekaOdržano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih preprekaOdržano 1. prvenstvo GOMBR-e u savladavanju poligona pješačkih prepreka