Natjecalo se ukupno 32 pripadnika Oružanih snaga RH

Održano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanju

Na području Varaždinske i Međimurske županije od 22. do 25. studenog 2021. godine održano je 21. prvenstvo Oružanih snaga RH u orijentacijskom trčanju, u organizaciji Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade.

Natjecalo se ukupno 32 pripadnika Oružanih snaga RH u muškoj i ženskoj kategoriji u tri discipline tijekom tri dana na tri lokacije. Natjecanje u disciplini srednje staze održano je u Toplicama Sveti Martin, u disciplini duge staze u Lužecu kraj Varaždin brega, a disciplini sprint na području Varaždina.

Pobjedu 21. prvenstva OSRH u orijentacijskom trčanju odnio je nadnarednik Predrag Markulinčić pripadnik Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade, drugo mjesto osvojio je satnik Ivan Gerenčir također pripadnik Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade, a treće mjesto stožerni narednik Dražen Henc iz Središnjice za upravljanje osobljem.

U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je brigadirka Neda Punek-Gobec iz Kabineta Načelnika Glavnog stožera OSRH, drugo mjesto kadetkinja Hrvatskog vojnog učilišta Leona Biki, a treće mjesto također kadetkinja Hrvatskog vojnog učilišta Barbara Laura Čalušić.

U ekipnom plasmanu prvo mjesto osvojila je ekipa Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade, drugo mjesto ekipa Hrvatskog vojnog učilišta, a treće mjesto ekipa Gardijske mehanizirane brigade.

U ime načelnika Glavnog stožera OSRH admirala Roberta Hranja, zapovjednik Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić svim sudionicima natjecanja čestitao je na postignutim rezultatima, a najboljima je uručio medalje i pehare.

Održano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanjuOdržano 21. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanju