Prezentacija radova Hrvatske vojske u Osnovnoj školi u Ninu

Povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske pripadnici 93. Krila sudjelovali su u projektu pomoći lokalnoj zajednici uređenjem zgrade Osnovne škole

Završetak radova na uređenju okoliša i pročelja zgrade Osnovne škole “Petar Zoranić” u Ninu u kojima su sudjelovali pripadnici 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) iz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” iz Zemunika prigodno će se obilježiti u utorak, 26. svibnja 2020. s početkom u 10 sati.

Riječ je o projektu pomoći lokalnoj zajednici povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske u kojem su sudjelovali pripadnici 93. Krila od 19. do 26. svibnja 2020. godine.

Pozivamo zainteresirane medije da poprate navedeni događaj i dođu u OŠ “Petar Zoranić” u Ninu, Ulica dr. Franje Tuđmana 3, 26. svibnja 2020. najkasnije do 9,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka, 25. svibnja 2020. do 18 sati.

Prijava treba sadržavati naziv medija, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.