Primopredaja dužnosti zapovjednika 2. mehanizirane bojne "Puma" | Foto: HV/ M. Horvat

Primopredaja dužnosti zapovjednika 2. mehanizirane bojne Puma

U vojarni “7. gardijske brigade Puma” u ponedjeljak, 16. rujna 2019. održana je primopredaja dužnosti zapovjednika 2. mehanizirane bojne “Pume”.

Dužnost je predao bojnik Zlatko Iživkić, a novu dužnost primio je bojnik Stjepan Jalžabetić.

Svečanosti je nazočio zapovjednik  Gardijske oklopno-mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić, saborski zastupnik Anđelko Stričak, brigadir Marijan Kretić, predstavnici zapovjedništva brigade, zapovjednici i prvi dočasnici podređenih postrojbi brigade te predstavnici braniteljskih udruga .

General Validžić u toj prigodi zahvalio se bojniku Iživkiću na predanoj službi te zaželio sve najbolje u budućoj karijeri kao i privatnom životu, a novom zapovjedniku zaželio je sve najbolje u budućem radu u kojem ima veliku čast, ali i odgovornost.

Nakon ceremonijalnog dijela primopredaje u svom oproštajnom govoru, svima se obratio bojnik Zlatko Iživkić u kojem se zahvalio na uspješnoj suradnji te izrazio velik ponos i zadovoljstvo na svemu učinjenom.

Nakon njega prisutnima se obratio obnašatelj dužnosti bojnik Stjepan Jalžabetić te je izrazio veliku čast i ponos što dolazi na mjesto zapovjednika 2. mb “Pume”.

U svom je govoru istaknuo da mu je iskazano veliko povjerenje za koje se nada da ga neće iznevjeriti. 

[ngg src=”galleries” ids=”3654″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]