Pripadnici GOMBR-e pomažu samohranoj majci sa sedmero djece

U sklopu pomoći lokalnoj zajednici pripadnici Gardijske oklopno–mehanizirane brigade sudjeluju u humanitarnoj akciji pomoći najpotrebitijima

Završetak radova na sanaciji stambenih prostorija samohranoj majci sedmero djece u Slakovcima u kojima su sudjelovali pripadnici Gardijske oklopno–mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, prigodno će se obilježiti u srijedu, 17. lipnja 2020. godine, s početkom u 10.00 sati.

Riječ je o projektu pomoći lokalnoj zajednici u kojemu su sudjelovali pripadnici Hrvatske vojske i volonteri Facebook zajednice „Za Slavoniju srcem“ koji su prikupili građevinski materijal, a pripadnici Hrvatske vojske izveli su nužnu sanaciju stambenih prostorija kako bi samohranoj majci i njezinoj djeci stvorili normalne uvjete za život.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u srijedu, 17. lipnja 2020. godine u Slakovce, Josipa Kozarca 29, najkasnije do 10.00 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, do utorka, 16. lipnja 2020. do 16.00 sati.

Kontakt osobe za navedeni događaj su: časnik za odnose s javnošću GOMBR-e satnik Tomislav Đalto, mob: 098/604-233 i dočasnik za Civilno–vojnu suradnju narednik Ivica Oršolić, mob: 099/660-2079.