Pripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje | Foto: ZSS

Pripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga u petak 17. studenog 2023. obilježili su Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga u petak 17. studenog 2023. obilježili su Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje sudjelovanjem u zajedničkoj koloni sjećanja koja je održana u Delnicama.

Nakon mise u župnoj crkvi “Sv. Ivan Krstitelj” i prigodnog programa koju su pripremili profesori i učenici osnovne i srednje škole u Delnicama, uslijedila je hodnja kroz grad koja je završila odavanjem počasti ispred murala Vukovar, svim žrtvama Domovinskog rata s posebnim sjećanjem na žrtve Vukovara i Škabrnje.

U zajedničkoj koloni su, uz pripadnike ZSS-a na čelu sa zapovjednikom brigadirom Ivanom Milošem, sudjelovali i učenici osnovne i srednje škole, članovi braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici civilnih institucija, Javno vatrogasne postrojbe Delnice te ostali građani.

Pripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i ŠkabrnjePripadnici ZSS-a obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje