Pripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činovi | Foto: ZzP

Pripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činovi

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu uručeni su dočasnički činovi pripadnicima Zapovjedništva za potporu.

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu, u utorak 27. veljače 2024. godine održana je svečanost uručenja dočasničkih činova pripadnicima Zapovjedništva za potporu.

Činove pripadnicima Zapovjedništva za potporu uručili su načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj i zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul.

Načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj u ovoj prigodi čestitao je svim promaknutim te naglasio važnost promicanja u viši čin, koji je priznanje za rad, prepoznavanje sposobnosti, što znači i veću odgovornost u radu.

Zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul čestitavši promaknutim djelatnicima istaknuo je kako je današnje promaknuće, rezultat njihova truda i rada te rekao: “Na dočasnicima je da budu rasadnik znanja i da prenose dio svog znanja na mlade generacije.”

U ime svih promaknutih nazočnima se obratio časnički namjesnik Goran Novak istaknuvši da Hrvatska vojska nije posao već poziv. Također, zahvalio je zapovjednicima na ukazanom povjerenju.

Svečanosti su nazočili i prvi dočasnik Zapovjedništva za potporu časnički namjesnik Tonći Puljiz, vojni kapelan, zapovjednici i prvi dočasnici postrojbi Zapovjedništva za potporu te načelnici odjela Stožera Zapovjedništva za potporu.

Pripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činoviPripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činoviPripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činoviPripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činoviPripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činoviPripadnicima Zapovjedništva za potporu uručeni dočasnički činovi