Pripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanju | Foto: OSRH/ M. Trnokop

Pripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanju

Pripadnici 13. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Poljskoj sudjelovali su na natjecanju u gađanju jurišnom puškom “Military Marksmanship Badge shooting competition”

Pripadnici 13. hrvatskog kontingenta koji se nalaze u NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj (eFP – enhanced Forward Presence) sudjelovali su krajem prošlog tjedna na natjecanju u gađanju jurišnom puškom pod nazivom “Military Marksmanship Badge shooting competition”, koje je održano na strelištu Zielona Training Area pored grada Białystok.

Poručnik Zvonimir Soldo osvojio je drugo mjesto u ukupnom poretku s 94 pogođenih krugova, a još tri pripadnika hrvatskog kontingenta osvojila su brončane medalje.

Predmetno natjecanje održano je u organizaciji 1. brigade teritorijalne obrane Republike Poljske (1. Podlaska Brygada Obrony Terytorialnej), a svi natjecatelji koji su ostvarili rezultat od 75 i više krugova nagrađeni su s brončanom medaljom.

Pripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanjuPripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanjuPripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanjuPripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanjuPripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanjuPripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanjuPripadnik 13. HRVCON-a u Poljskoj poručnik Soldo osvojio 2. mjesto na natjecanju u gađanju