Pripremni kamp kadeta na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u ponedjeljak, 2. rujna 2019. počinje Pripremni kamp za 154 kadeta, od kojih je 38 žena

Na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ u ponedjeljak, 2. rujna 2019. godine počinje Pripremni kamp za 154 kadeta preddiplomskih sveučilišnih studija Vojnog vođenja i upravljanja i Vojnog inženjerstva, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojnog pomorstva te vojnih pilota, od kojih je 38 žena.

Trotjedni pripremni kamp kadeta obuhvaća vojnu službu, tjelovježbu, psihološku pripremu vojnika i pješačko oružje sa zadaćom gađanja, a uz hrvatske, kamp će pohađati i 17 stranih kadeta iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u ponedjeljak, 2. rujna 2019. na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com do ponedjeljka, 2. rujna 2019. do 8 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj osobne ili novinarske iskaznice i kontakt broj.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću pukovnik Zdravko Lovašen, kontakt: 099/250-2593.