Foto: StratCom 1. HRVCON eFP BG LTU – DEU

Prvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u Litvi

Prvi dočasnik OS RH, časnički namjesnik Mario Mateljić, u srijedu i četvrtak, 18. i 19. travnja 2018. godine obišao je pripadnike 1. hrvatskog kontingenta u Republici Litvi.

Prvi dočasnik OS RH, časnički namjesnik Mario Mateljić, u srijedu i četvrtak, 18. i 19. travnja 2018. godine obišao je pripadnike 1. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Litvi. Nakon dolaska u vojarnu “The Great Lithuanian Hetman Jonušas Radvila” u Rukli održan je sastanak s prvim dočasnikom Borbene grupe, gdje se razgovaralo o načinu rada i organizaciji dočasničkog lanca potpore u Borbenoj grupi.

Časnički namjesnik Mateljić tom je prigodom, zajedno s prvim dočasnikom 1. HRVCON-a stožernim narednikom Mariom Sabom te prvim dočasnik litavske brigade Iron Wolf (Geležinis Vilkas), obišao pripadnike kontingenta i prostorije kojima se koriste pripadnici Hrvatske vojske, kao i područje gdje su smještena sredstva koja koriste pripadnici hrvatskog kontingenta, te je održao radni sastanak s dočasničkim lancem potpore.

Prvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u LitviPrvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u LitviPrvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u LitviPrvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u LitviPrvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u LitviPrvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u LitviPrvi dočasnik OS RH u posjetu HRVCON-u u Litvi