Radionica EDA-e o unapređenju upravljanja energijom i okolišem u području obrane

Europska obrambena agencija poziva na radionicu o umjetnoj inteligenciji u unapređenju upravljanja energijom i okolišem u području obrane

Europska obrambena agencija – EDA objavila je poziv za radionicu pod nazivom: “1st Workshop for Artificial Intelligence for Energy and Environmental Technologies (ARTENET)”, koja će se održati 26. lipnja 2020. godine putem videotelekonferencije na Cisco Webex platformi.

Cilj ARTENET-a je istražiti potencijal umjetne inteligencije (AI) u unapređenju upravljanja energijom i okolišem u području obrane. U okviru projekta odabrani su AI algoritmi i tehnike će se koristiti kao dokaz koncepta za rješavanje energetskih i okolišnih izazova u tri kategorije: površinska plovila, bespilotne letjelice i mobilni kampovi.

EDA poziva sve nacionalne eksperte iz područja zaštite okoliša u području obrane, kao i ostale zainteresirane nacionalne kontakte, osobe i eksperte iz ministarstava obrane i oružanih snaga država članica, kao i predstavnike obrambene industrije (tvrtke, visokoobrazovne i znanstveno-istraživačke institucije) da se prijave za sudjelovanje na predmetnoj Radionici.

Rok za prijave je ponedjeljak, 22. lipnja 2020. godine.

Obrazac prijave s uputom o načinu sudjelovanja nalazi se u prilogu pod oznakom “EDA ARTENET – prijava – 26-06-2020”, kao i Program, Izjava o privatnosti te Upute za korištenje VTC-a.

Priloženi dokumenti:
173 KB
144 KB
44 KB
1 MB