Tjedan Hrvatske vojske – Aktivnosti u vojarnama povodom 30. obljetnice HV-a

Tjedan Hrvatske vojske započinje akcijama dragovoljnog darivanja krvi pripadnika HV-a i vojnim sportskim natjecanjima u vojarnama diljem Hrvatske

Povodom svečanog obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, od 24. do 28. svibnja 2021. u okviru „Tjedna Hrvatske vojske“ održat će se brojne aktivnosti.

Tim povodom, od ponedjeljka, 24. svibnja do četvrtka, 27. svibnja 2021., u vojarnama diljem Hrvatske pripadnici Hrvatske vojske sudjelovat će u organiziranim akcijama dragovoljnog darivanja krvi (DDK) i vojnim sportskim natjecanjima: pješačkim preprekama, odbojci na pijesku, odbojci, tenisu i cross fitu te streljaštvu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji su zainteresirani za praćenje DDK u Vinkovcima da dođu u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. u vojarnu „5. gardijske brigade Slavonski Sokolovi“ u 10 sati te da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do nedjelje, 23.5. do 18 sati.

Također, pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji su zainteresirani za praćenje DDK u Zagrebu da dođu u utorak, 25. svibnja 2021. u vojarnu „1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia“ u 11 sati te da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka, 24.5. do 18 sati.

U prijavi je potrebno naznačiti koji događaj prate, a prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt u Vinkovcima je časnik za CIMIC u GOMBR-i poručnik Jasmin Vuković, mob: 099/692-7530, a u Zagrebu satnica Ines Grossi, mob: 098/624-242.

Priloženi dokumenti: