Dočasnička škola "Damir Tomljanović Gavran"

U Požegi promocija završetka 17. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa

U Dočasničkoj školi “Damir Tomljanović Gavran” u Požegi završetak 17. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”

U Dočasničkoj školi “Damir Tomljanović Gavran” u vojarni “123. brigade HV” u Požegi, u petak, 6. prosinca 2019., s početkom u 10.30 sati održat će se svečanost završetka 17. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Riječ je o prvoj razini dočasničke izobrazbe kojom vojnici ostvaruju preduvjete za raspored na odgovarajuću dočasničku dužnost, te dodjelu prvog dočasničkog čina. Izobrazba za razvoj vođa jedan je od ključnih i najvažnijih koraka u karijeri vojnika.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u petak, 6. prosinca 2019. u vojarnu “123. brigade HV” u Požegi, Hrvatskih branitelja bb, najkasnije do 10.15 sati te da svoj dolazak najave bojniku Mariu Trnokopu na e-mail: mario.trnokop@gmail.com, do četvrtka, 5. prosinca 2019. do 15.30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Osoba za kontakt je bojnik Mario Trnokop, mob: 095/199-2525.