ASDA 2021

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja će se šesti put održati u Splitu, u Spaladium Areni od 29. rujna do 1. listopada 2021., pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane RH. ASDA je od 2011 godine uvrštena u kalendar međunarodnih vojnih izložbi.

Izložba se održava s ciljem prezentiranja dostignuća vojne industrije i potpore međunarodnoj afirmaciji hrvatskih proizvođača namjenske industrije.

Organizator izložbe je američka tvrtka TNT Production LLC., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi.

ASDA u Splitu najveća je izložba vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, koja je postala tradicionalna i tako se uvrstila u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu, te postala dio hrvatskog obrambenog branda.

ASDA omogućuje međunarodnu afirmaciju hrvatskih proizvođača obrambene industrije. Prilika je to za poslovne susrete s vodećim proizvođačima naoružanja i vojne opreme, kao i za predstavljanje najnovijih dostignuća hrvatske vojne industrije.

Najavljen je dolazak 155 izlagača iz 24 države.