Dan HKoV-a u Karlovcu

Prigodni program povodom Dana Hrvatske kopnene vojske i Dana branitelja Karlovačke županije u Karlovcu

Četvrtak, 30. svibnja 2019.

Obilježavanje Dana Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu

Tijekom cijelog dana na Vunskom polju u Karlovcu za građane će biti organiziran taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Hrvatske kopnene vojske

Povodom svečanog obilježavanja Dana Hrvatske kopnene vojske i Dana branitelja Karlovačke županije u gradu Karlovcu će se u četvrtak, 30. svibnja 2019. godine održati prigodni program.
 
U 8.30 sati bit će položeni vijenci na Središnjem križu ispred Zapovjedništva Hrvatske Kopnene vojske, nakon čega će se održati misa u crkvi Presvetog Srca Isusovog s početkom u 9 sati.

Svečana akademija održat će se u Domu Hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu s početkom u 10:15 sati.

Tijekom cijelog dana, od 9 do 22 sata, na Vunskom polju u Karlovcu, bit će organiziran taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme, na kojem će posjetiteljima biti prikazana tehnika te oprema i naoružanje Hrvatske kopnene vojske, uz prikaz pokaznih vježbi te razna sportska natjecanja.

Program u večernjim satima, započet će u 19 sati nastupom zbora hrvatskih branitelja “Petar Svačić”. U 19:30 sati nastupit će Klapa Ministarstva unutarnjih poslova “Sveti Mihovil”, a u 20:15 sati koncert će održati Jazz Orkestar Hrvatske vojske i Klapa “Sveti Juraj”.