Foto: HVU

Natječaj MORH-a za prijam u kadetsku službu

Natječaj je raspisan za prijam u kadetsku službu na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, Aeronautike i Vojnog pomorstva

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 12. veljače 2020. godine javni natječaj za prijam u kadetsku službu i to na preddiplomski studij Vojnog inženjerstva i studij Vojnog vođenja i upravljanja, preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot te integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo.

U akademskoj godini 2020./2021. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija i to njih 70 na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva i 40 na preddiplomski studij Vojnog vođenja i upravljanja.

Rok za podnošenje prijava je 8. svibnja 2020, a više informacija o upisu na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva i studij Vojnog vođenja i upravljanja možete pronaći OVDJE.

U akademskoj godini 2020./2021. u status kadeta bit će primljeno do 20 kadeta na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Aeronautike – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti.

Rok za podnošenje prijava je 17. travnja 2020. godine, a više informacija o upisu možete pronaći OVDJE.

U akademskoj godini 2020./2021. u status kadeta bit će primljeno do 20 kandidata upisanih na prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojno pomorstvo.

Rok za podnošenje prijava je 8. svibnja 2020. godine, a više informacija o upisu možete pronaći OVDJE.

Sve informacije u vezi s natječajem nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati mogu dobiti na telefon 01/3784-812 i 01/3784-814, te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.