Mediji 25. obljetnica VRO Oluja

Pozivamo predstavnike medija koji su zainteresirani za praćenje svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice VRO Oluja u Kninu da svoje prijave za akreditacije obavezno dostave na e-mail MORH-a infor@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka, 3. kolovoza 2020. do 9,00 sati.

U prijavi, uz ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), kontakt telefon i e-mail, treba obavezno biti naznačeno i koji dio svečanosti se planira pratiti. (4.8. 18,00 završna svečanost obuke; 4.8. 20,00 prijem ratnih zapovjednika; 5.8. svečanost na Trgu Dr. Ante Starčevića)

Napomena: Zbog epidemioloških mjera i ograničenog prostora na svim lokacijama, molimo da svaka medijska kuća za praćenje programa za svaku lokaciju akreditira maksimalno dvije osobe. Akreditirane osobe moći će pratiti program isključivo na lokaciji za koju je poslana prijava.

Predstavnici medija koji se prijave, akreditacije će moći preuzeti na parkiralištu kod Autobusnog kolodvora u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7:

  • u utorak, 4. kolovoza 2020. od 8,00 do 12,00 sati te od 16,30 do 19,00 sati
  • u srijedu, 5. kolovoza 2020. od 8,00 do 8,45 sati.

Akreditirani predstavnici medija koji žele pratiti svečanost završetka obuke 2. naraštaja za razvoj vođa “Marko Babić” koja će se održati u utorak, 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi, s početkom u 18,00 sati na ulaz u Kninsku tvrđavu trebaju doći najkasnije do 17,30 sati ili na Autobusni kolodvor u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7, najkasnije do 17,15 sati odakle će biti organiziran prijevoz.

Akreditirani predstavnici medija koji žele pratiti prijem ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata u utorak, 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi s početkom u 20,00 sati, na plato ispred Kninske tvrđave trebaju doći najkasnije do 19,15 sati zbog obaveznog sigurnosnog pregleda ili na Autobusni kolodvor u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7, najkasnije do 19,00 sati odakle će biti organiziran prijevoz.

Također, predstavnici medija koji žele pratiti središnju svečanost, u srijedu, 5. kolovoza na Trgu Dr. Ante Starčevića trebaju doći na Autobusni kolodvor u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7, najkasnije do 8,45 sati, gdje će biti organiziran obavezan sigurnosni pregled te pratnja do osiguranog prostora za medije.