Nova internetska stranica www.vojnipilot.hr

Internetska stranica www.vojnipilot.hr nova je web stranica koja sadrži detaljne informacije o ostvarivanju karijere vojnog pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Obzirom na veliki interes mladih koji su zainteresirani za karijeru vojnog pilota, web stranica www.vojnipilot.hr kroz informativne, funkcionalne i lako dostupne rubrike odgovorit će na pitanja o uvjetima kandidata za upis, postupku prijave, životu i radu te pravima i obvezama kadeta vojnih pilota, sve do krajnjeg cilja – ostvarivanja karijere vojnog pilota u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu.

Također, na web stranici www.vojnipilot.hr naći će se i brojne informacije o eskadrilama Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, uključujući galerije fotografija te osobna iskustva životnog poziva vojnog pilota kroz priče pilotkinja i pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Web stranica www.vojnipilot.hr služit će kao platforma za objavu specifičnih i za javnost bitnih i dostupnih informacija iz ovog područja, u cilju proaktivnog predstavljanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i poziva vojni pilot, odnosno približavanja javnosti ove grane Hrvatske vojske i časnog poziva vojnog pilota.

Web stranica prilagođena je za prikaz i jednostavno korištenje i na mobilnim uređajima.

Stranica je u funkciji od ponoći 12. prosinca 2019. godine, na dan kad se obilježava 28. obljetnica osnutka Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.