Dan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-a | Foto: OSRH/ G. Mažar

Dan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-a

U vojarni “123. brigade HV” u Požegi održan je Dan otvorenih vrata povodom Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 32. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske u petak 26. svibnja 2023. godine

U vojarni “123. brigade HV” u Požegi održan je Dan otvorenih vrata povodom Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 32. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske u petak 26. svibnja 2023. godine.

Uz svečano postrojavanje postrojbi prigodnim govorom obratio se zapovjednik vojarne brigadir Mile Valentić, a održana je i sveta misa u kapeli sv. Ivana Krstitelja koju je predvodio vlč. Željko Volarić.

Učenici osnovnih škola i požeški vrtići te svi zainteresirani građani imali su prilike vidjeti vojnu opremu, tehniku i vozila koji se koriste za obuku u Središtu za obuku i doktrinu logistike Požega, zapovjedništva za potporu, vojne policije, Bojne za temeljnu vojnu obuku te dočasničke škole “Damir Tomljanović Gavran”.

Dan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-aDan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-aDan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-aDan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-aDan otvorenih vrata u požeškoj vojarni 123. brigade HV-a