ZakladaVojneSolidarnosti

Foto: MORH / J. Kopi

Završena peta ASDA u Splitu

Na zatvaranju ovogodišnjeg, petog po redu, izdanja ASDA2019, direktor TNT Production-a Justin Webb uručio je donaciju predstavnicima Zaklade vojne solidarnosti u petak, 12. travnja 2019. u Spaladium areni u Splitu

Na zatvaranju ovogodišnjeg, petog po redu, izdanja Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19), direktor TNT Production-a Justin Webb uručio je donaciju predstavnicima Zaklade vojne solidarnosti u petak, 12. travnja 2019. u Spaladium areni u Splitu.

Tako je sav prihod od prodaje ulaznica za Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju 2019 doniran Zakladi vojne solidarnosti.

Na ASDA 19 sudjelovalo je 185 renomiranih izlagača naoružanja i vojne opreme iz 26 zemalja te 34 strana izaslanstva visokih vojnih i državnih dužnosnika.

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19) održana je u Splitu od 10. do 12. travnja 2019. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH, u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

U sklopu svečanosti otvaranja, ministar Damir Krstičević i direktor TNT Productiona Justin Webb potpisali su protokol o daljnjoj suradnji MORH-a i TNT Production-a, kojim je najavljen nastavak organizacije ASDA-e i u nadolazećim godinama.