Foto: HVU

Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman”

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Hrvatske vojske

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se  u subotu, 8. veljače 2020. godine, od 10.00 do 12.30 sati u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Hrvatske vojske, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika – smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Također, bit će im omogućen  i obilazak Kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima. 

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 8. veljače 2020., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com do petka, 7. siječnja 2020. do 16.00 sati. 

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj osobne iskaznice i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, pukovnik Zdravko Lovašen, mobitel: 099 250 2593.