Dodjela činova i bodeža kadetima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”

Dodjela prvog časničkog čina, bodeža i odluke o rasporedu u postrojbe Hrvatske vojske kadetima HVU-a

Dodjela prvog časničkog čina kadetima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u petak, 8. studenog 2019., s početkom u 10.00 sati u Velikoj dvorani Časničkog doma u vojarni Petar Zrinski u Zagrebu.

Činove će primiti 31 kadet 12. i 13. naraštaja diplomskih i preddiplomskih studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje. Osim čina poručnika, kadeti će primiti časnički bodež i odluku o rasporedu u postrojbe Hrvatske vojske.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u petak, 8. studenog 2019., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com, do četvrtka, 7. studenog 2019., do 16:00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.