HVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja | Foto: HVU / M. Sever

HVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja

Zbog pandemije koronavirusa Sajam stipendija je organiziran virtualnim putem preko Zoom aplikacije

U organizaciji Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Središnjice za upravljanje osobljem i Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”, kadeti Kadetske bojne “Predrag Matanović” sudjelovali su u srijedu, 25. studenoga 2020. godine na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja Special Online Edition.

Tom su prigodom kadetkinje i kadeti sveučilišnih vojno studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje odgovarali na upite zaineresiranih sudionika o životu i radu kadeta na HVU, uvjetima upisa, mogućnostima razvoja karijere, troškovima studiranja kao i uvjetima smještaja u kampusu.

Zbog pandemije koronavirusa Sajam stipendija je organiziran virtualnim putem preko Zoom aplikacije u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja.

HVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanjaHVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanjaHVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanjaHVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanjaHVU sudjelovao na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja