Foto: HVU

Informacije za studente upisane na studije Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU)

U cilju izbjegavanja različitih tumačenja o početku i trajanju pripremnog kampa, kao i o početku nastave u akademskoj godini 2014./2015. za studije VI i VViU, ovime želimo upisanim studentima navedenih studija dati sljedeće informacije:

Pripremni kamp traje od 01. do 19. 09. 2014., odnosno tri tjedna. Kamp se provodi u vojarni Hrvatskog vojnog učilišta   “Petar Zrinski” u Zagrebu.

Dolazak u vojarnu i prijem kadeta je u nedjelju, 31. 08. 2014. Vrijeme dolaska u vojarnu biti će pravodobno objavljeno na ovoj stranici.

U završnom dijelu kampa (planirano za 18. 09. 2014.) biti će upriličeno svečano obilježavanje početka provedbe vojnih studija VI i VViU, na koje će biti pozvani i roditelji kadeta.

Također, na završetku kampa biti će održan i nulti sat nastave, na kojemu će kadeti biti upoznati s organizacijskim i tehničkim detaljima provedbe studija.

Prvi dan nastave je 22. 09. 2014. Prvi sat počinje u 8:00 sati.

Ostale informacije vezane za početak pripremnoga kampa i početak nastave biti će na vrijeme objavljeni na ovoj stranici kao i na stranici Sveučilišta u Zagrebu vojni.unizg.hr.

Želimo vam radosno i ugodno ljeto!