Izbori za Studentski zbor Sveučilišta U Zagrebu | Foto: sžn D. Volarić

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta U Zagrebu

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”, 29. i 30. ožujka 2023. godine provedeni se izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu koji se istovremeno provode na svim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”, 29. i 30. ožujka 2023. godine provedeni se izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu koji se istovremeno provode na svim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.

Hrvatsko vojno učilište ima dva kandidata, kadetkinju desetnicu Lanu Jurendić (zamjenica kandidatkinje Građevinskog fakulteta) i kadeta desetnika Matea Milakovića (zamjenik kandidatkinje Stomatološkog fakulteta). Za potrebe izbora osnovan je birački odbor koji je organizirao biračko mjesto i prati izbore.

Prema Pravilniku o izboru za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, svaki student može glasovati za maksimalno 17 kandidata.

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta U ZagrebuIzbori za Studentski zbor Sveučilišta U ZagrebuIzbori za Studentski zbor Sveučilišta U ZagrebuIzbori za Studentski zbor Sveučilišta U ZagrebuIzbori za Studentski zbor Sveučilišta U Zagrebu