MORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u Zagrebu | Foto: HRZ/ A. Trupinić

MORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Na izložbenom prostoru MORH-a posjetitelji se mogu informirati o sveučilišnim studijskim programima HVU-a i zanimanju vojni pilot

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska sudjeluju od 10. do 12. studenoga 2022. na Smotri Sveučilišta u Zagrebu na kojoj će se zainteresiranim posjetiteljima predstaviti vojni studijski programi i zanimanje vojni pilot.

Tijekom trodnevne Smotre Sveučilišta u Zagrebu na izložbenom prostoru Ministarstva obrane zainteresirani posjetitelji, maturanti i studenti imaju prigodu neposredno od djelatnika i kadeta Hrvatskog vojnog učilišta, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Središnjice za upravljanje osobljem saznati sve informacije o mogućnostima razvoja karijere u Oružanim snagama te o sveučilišnim studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se na Zagrebačkom velesajmu, u prostorima Kongresne dvorane i dvorane Zimski vrt (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb).

Smotra je organizirana sa svrhom informiranja učenika završnih razreda srednjih škola, studenata i svih zainteresiranih o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu, mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu i drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne pri odluci o upisu na fakultet.

MORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u ZagrebuMORH i Hrvatska vojska na Smotri Sveučilišta u Zagrebu