MORH na sajmu stipendija u Zagrebu i Rijeci | Foto: MORH / T. Brandt

MORH na sajmu stipendija u Zagrebu i Rijeci

Ministarstvo obrane redovito sudjeluje na Sajmu stipendija, koji se održava i u Zagrebu i Rijeci tijekom listopada

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske sudjeluje na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se održava u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu od 10 do 18 sati u utorak, 15. listopada 2019. i u Rijeci u četvrtak, 17. listopada u zgradi Sveučilišnih odjela Kampusa Sveučilišta u Rijeci od 10 do 16 sati.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja održava se u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja, a MORH predstavlja sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” – Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo i Vojno pomorstvo te zanimanje vojni pilot i dragovoljno vojno osposobljavanje.

MORH na sajmu stipendija u Zagrebu i Rijeci | Foto: MORH / T. Brandt

Tom prigodom, na izložbenom prostoru MORH-a bit će postavljen simulator letenja, a u uz djelatnike Središnjice za upravljanje osobljem, kadeti i vojni piloti u Oružanim snagama RH informirat će potencijalne stipendiste o mogućnostima stipendiranja te odgovarati na upite posjetitelja s kojima će podijeliti i svoja iskustva.

MORH redovito sudjeluje na Sajmu stipendija, koji se održava i u Zagrebu i Rijeci tijekom listopada.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja događaj je neprofitnog karaktera na kojem se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.