Nastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporu | Foto: ZSŠ

Nastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporu

Polaznici 32. naraštaja Intergranske zapovjedno-stožerne izobrazbe posjetili su zapovjedništvo Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Zapovjedništvo za potporu

Polaznici 32. naraštaja Intergranske zapovjedno-stožerne izobrazbe u utorak 27. veljače 2024. godine bili su u nastavnom posjetu zapovjedništvu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Zapovjedništvu za potporu.

Prigodom posjeta polaznike 32. naraštaja primili su načelnik stožera i zamjenik zapovjednika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadir Željko Ninić, zapovjednik 91. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadir Nikola Mostarac te pukovnik Teofil Tolić, zapovjednik bojne Zračnog motrenja i navođenja.

Tom prigodom brigadir Ninić upoznao je polaznike Zapovjedno-stožerne škole s povijesti, strukturom, misijama te opremanjem Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Brigadir Mostarac prezentirao je misije i zadaće 91. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, a pukovnik Tolić misije i zadaće bojne Zračnog motrenja i navođenja.

Također, prigodom posjeta polaznici su se upoznali s najnovijim platformama Hrvatskog ratnog zrakoplovstva uključujući i helikopter UH-60M Black Hawk.

Polaznici Zapovjedno-stožerne škole posjetili su Remontni zavod Zapovjedništva za potporu, gdje ih je general-pukovnik Mladen Fuzul, zapovjednik Zapovjedništva za potporu upoznao s misijom, zadaćama, organizacijom, sposobnostima i ostvarenim zadaćama Zapovjedništva za potporu.

Pukovnik Ivan Leutar upoznao je polaznike Zapovjedno-stožerne škole sa sposobnostima i zadaćama održavanja sredstava koje provodi Remontni zavod.

Polaznici 32. naraštaja Intergranske zapovjedno-stožerne izobrazbe iskazali su zadovoljstvo posjetima Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu i Zapovjedništvu za potporu.

Nastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporuNastavni posjet Zapovjedno-stožerne škole Zapovjedništvu HRZ-a i Zapovjedništvu za potporu