Foto: HVU/ M. Sever

Održan uvodni sat za kadete

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” (HVU), 22. rujna 2016. održan je uvodni sat za novoupisane studente prve nastavne godine koji su kao kadeti 14. naraštaja upisani na prvu godinu studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Uvodnom satu su nazočili prodekanica za studijske programe HVU-a brigadirka Vesna Trut, voditelj studija Vojno inženjerstvo prof. dr. sc. Davor Petrinović, voditelj studija Vojno vođenje i upravljanje doc. dr. sc. Robert Mikac, zamjenici voditelja studija, predstavnici dekanata HVU-a, nositelji predmeta prve nastavne godine kao i kadeti prve godine studija.

Uvodni sat obuhvatio je ključne informacije koje se odnose na vojne i akademske obveze kadeta, akademski kalendar, pravila ponašanja, tjednu satnicu i organizaciju nastave. Kadeti su se upoznali s informacijskim sustavima i alatima za e-učenje koje će koristiti tijekom školovanja kao i organizacijom provjere znanja, kriterijima ocjenjivanja i prijavljivanjem ispita.

Nastava 14. naraštaja kadeta započinje u ponedjeljak, 26. rujna 2016. u 8:00 sati.

Održan uvodni sat za kadeteOdržan uvodni sat za kadeteOdržan uvodni sat za kadeteOdržan uvodni sat za kadeteOdržan uvodni sat za kadeteOdržan uvodni sat za kadeteOdržan uvodni sat za kadete