Polaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike "Katarina Zrinska" započeli s nastavom | Foto: HVU/ S. Španić

Polaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike “Katarina Zrinska” započeli s nastavom

Jubilarnom 75. naraštaju pristupilo je 72 polaznika iz OS RH, 2 polaznika iz MORH-a, 12 polaznika iz ostalih tijela državne uprave te četiri strana polaznika

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u ponedjeljak, 8. siječnja 2024. započeo je Program učenja stranih jezika (engleski, njemački i francuski jezik) za polaznike 75. naraštaja u Zagrebu, Splitu i Osijeku u organizaciji Središta za strane jezike “Katarina Zrinska”.

Prije početka nastave za polaznike je održan obavijesni sat na kojem se ravnateljica SSJ mr. Irena Prpić Đurić obratila polaznicima te ih pozdravila i upoznala s njihovim pravima i obvezama tijekom školovanja.

Jubilarnom 75. naraštaju pristupilo je ukupno 90 polaznika: 72 polaznika je iz OS RH, 2 polaznika iz MORH-a, 12 polaznika iz MUP-a i Ministarstva pravosuđa, po 2 strana polaznika iz Gruzije i Francuske.

Program izobrazbe provodit će se do 22. ožujka 2023. godine.

Polaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavomPolaznici 75. naraštaja Središta za strane jezike 'Katarina Zrinska' započeli s nastavom