Foto: HVU / D. Volarić

Poziv na Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman”

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se 14. ožujka 2020. u vojarni “Petar Zrinski” u Zagrebu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 14. ožujka 2020. godine u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu od 10.00 do 12.30 sati.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Hrvatske vojske, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika – smjer vojni pilot, posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Također, bit će omogućen i obilazak Kampusa, razgledavanje taktičko-tehničkog zbora te razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 13. ožujka 2020. do 14.30 sati putem obrasca: Obrazac za prijavu.

Prijavljeni posjetitelji trebaju doći u subotu, 14. ožujka 2020. u vojarnu “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati i sa sobom ponijeti identifikacijski dokument.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb.

Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.