Dan otvorenih vrata HVU "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu | FOTO: HVU / D. Volarić

Poziv na Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” (HVU) u Splitu održat će se u subotu, 7. ožujka 2020. godine s početkom u 10.00 sati u vojarni “Admiral flote Sveto Letica Barba” (Lora) u Splitu, Zrinsko-frankopanska 207a.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni preddiplomski studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo – smjerovi vojna nautika i vojno brodostrojarstvo te preddiplomski i diplomski studij Aeronautike – smjer vojni pilot. Posjetiteljima će također biti omogućen obilazak kabineta, sportskih i drugih objekata u vojarni te brodova Hrvatske ratne mornarice.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 6. ožujka 2020. do 14.00 sati na adresu e-pošte: tino.sumic@morh.hr.

Prijavljeni posjetitelji trebaju doći u subotu, 7. ožujka 2020. u vojarnu “Admiral flote Sveto Letica – Barba”, Zrinsko-frankopanska 207a, u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i ponijeti identifikacijski dokument.