Sportsko natjecanje studenata na HVU | Foto: HVU/ D. Volarić

Sportsko natjecanje studenata na HVU

U organizaciji Hrvatskoga vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” (HVU) dana 6. prosinca 2023. održano je sportsko natjecanje studenata.

Na natjecanju je sudjelovalo 145 studenata s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Filozofskog fakulteta te kadeta Hrvatskog vojnog učilišta. Studenti su se natjecali u malom nogometu, košarci, odbojci, streljaštvu i šahu.

Zahvalnice za sudjelovanje na natjecanju uručio je zamjenik zapovjednika HVU-a brigadni general Blaž Beretin te u svom obraćanju čestitao najboljima i pozvao sve na ponovno natjecanje i slijedeće godine.

Natjecatelji Fakulteta strojarstva i brodogradnje bili su najbolji u košarci (m), odbojci (ž) i šahu. Fakultet prometnih znanosti u malom nogometu (m) a Hrvatsko vojno učilište u sreljaštvu (m i ž).

Sportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVUSportsko natjecanje studenata na HVU