Završeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za žene | Foto: HVU/ M. Sever

Završeno prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za žene

Na prvenstvu je sudjelovalo sedam ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“

Ceremonijom zatvaranja u sportskoj dvorani Hrvatskoga vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” (HVU) 16. studenoga 2023. završeno je prvenstvo Oružanih snaga Republike Hrvatske u odbojci za žene.

Na prvenstvu je sudjelovalo sedam ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“, drugo mjesto osvojila je ekipa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, a treće mjesto ekipa Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske. Najbolja natjecateljica prvenstva je natporučnica Barbara Lenkić iz ekipe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Medalje i pehare uručio je izaslanik Načelnika Glavnog stožera OS RH zapovjednik HVU-a general-bojnik Slaven Zdilar, koji je u svom kratkom obraćanju čestitao najboljima, svima zahvalio na korektnoj igri te poručio da obogaćeni pozitivnim sportskim iskustvima nastave razvijati timski duh i da teže uspjehu i izvrsnosti.

Završeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za ženeZavršeno Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za žene