Foto: MORH/ HVU

Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman”

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”, u subotu, 20. veljače 2016., u vremenu od 10,00 do 14,00 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti održana prezentacija sveučilišnih studijskih programa i programa Kadet, a također će im biti omogućen obilazak Kampusa i taktičko-tehničkog zbora.
Po prvi puta na Danu otvorenih rata HVU posjetiteljima će biti predstavljen simulator letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište i pilotsku kabinu aviona MIG-21, a pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane zainteresirane će upoznati sa školovanjem za vojne pilote.

Svi zainteresirani koji žele posjetiti Dan otvorenih vrata HVU trebaju se prijaviti putem obrasca na web stranici Sveučilišta u Zagrebu: Vojni studijski programi, poveznica: vojni.unizg.hr/prijavakampus, najkasnije do srijede, 17. veljače 2016. godine.

Molimo prijavljene posjetitelje da dođu na Hrvatsko vojno učilište (HVU) dr. Franjo Tuđman u Zagrebu, Ilica 256 B, u subotu, 20. veljače 2016. najkasnije do 9.45 sati te da ponesu identifikacijsku ispravu.

S obzirom da je broj mjesta za posjetitelje ograničen, napominjemo da će se aktivnost Dana otvorenih vrata nastaviti tijekom narednih mjeseci.