Foto: HVU/ M. Sever

General Šundov održao predavanje na HVU

Načelnik Glavnog stožera OSRH-a, general zbora Mirko Šundov, danas je, u četvrtak, 14. srpnja 2016. godine, na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” održao predavanje na temu vojnog vodstva za polaznike 19. naraštaja Ratne škole “Ban Josip Jelačić”, 25. naraštaja Zapovjedno-stožerne škole “Blago Zadro” i 15. naraštaja Visoke dočasničke izobrazbe u Dočasničkoj školi “Damir Tomljanović Gavran”

Predavanje je održano u okviru pripremnog modula za ove tri razine vojne izobrazbe, koje će s redovnim programom započeti u rujnu ove godine.

“Vi ćete provesti jednu godinu ovdje na Hrvatskom vojnom učilištu. Iskoristite ovu priliku da sakupite što više znanja jer je to jedinstvena prilika u vašoj karijeri”, rekao je general Šundov u uvodnom dijelu predavanja, nakon čega je govorio o uvijek aktualnoj temi vojnog vodstva – što znači biti vojni lider, koje su njegove karakteristike i vrijednosti, kao i okvir njegova djelovanja te način na koji vodi svoju skupinu.

Nakon predavanja general Šundov zahvalio je na pozivu, kao i na aktivnom sudjelovanju polaznika.

General Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVUGeneral Šundov održao predavanje na HVU